Reviews VASP B.V.

Met ruim 17 jaar ervaring hebben wij in deze periode uiteraard vele mooie reviews mogen verzamelen. In Mei 2023 hebben wij echter de firma MultiFlame overgedragen naar een nieuwe eigenaar en hebben wij ons met de firma VASP B.V. gespecialiseerd in de gastechniek van campers en de verkoop en verhuur van Oklahoma joe’s barbecue smokers. Hierdoor zijn wij nu opnieuw de ervaringen van klanten aan het verzamelen.

Heeft u een positieve ervaring met ons dan zouden wij een review erg waarderen.

Bekijk onze beoordelingen:

VASP B.V.
4.9
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Jim KlingeJim Klinge
12:04 24 Feb 24
Wij zijn zo goed geholpen eerlijk en goed advies, super werk geleverd en ook veel advies voor onderweg. Wij hebben een mooie lpg instalatie laten zetten in onze camper voor een geweldige prijs.Dank je wel voor de service.
CeesCees
18:55 12 Feb 24
Niet alleen service, ook deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij Chris hoog in het vaandel. We kregen een gedegen advies zodat we een LPG-installatie konden laten inbouwen die precies voldoet aan onze wensen. Daarnaast kregen we uitgebreide uitleg over het systeem. Chris ging zelfs mee om ons te begeleiden bij de eerste tankbeurt. Samengevat: in alle opzichten een aanrader.
Jasper de RuiterJasper de Ruiter
15:01 02 Feb 24
Super goed geholpen, ten eerste met goed advies. Toen ik er zelf niet uitkwam mocht ik langskomen en ben ik goed geholpen en kon wachten met een lekker bakkie verse koffie erbij! Kortom een echte aanrader!
Lydie ZwolloLydie Zwollo
15:54 18 Jan 24
Vandaag lpg in laten bouwen in de camper.Snel,vakkundig en ontzettend vriendelijk geholpen door Cris.Zeer aan te bevelen adres voor gasinbouw.Rob en Lydie Zwollo
Andre AssiesAndre Assies
16:39 10 Jan 24
Alex SimonsAlex Simons
15:34 28 Dec 23
Net voor kerst de 16" Traditional smoker BBQ online besteld. Ondanks de vakantieperiode werd deze alsnog vandaag (28-12-2023) geleverd en werd ik geholpen met het plaatsen in de achtertuin. Top service!De BBQ zelf ziet en voelt zeer degelijk en is relatief gemakkelijk gebruiksklaar te maken.Kortom, zowel qua leverancier als qua product een aanrader!
Aldy RuiterAldy Ruiter
12:04 18 Dec 23
Vandaag een complete LPG installatie laten inbouwen. Zeer tevreden. Chris heeft ons duidelijk en vriendelijk geholpen. Hij heeft een snelle en nette inbouw gerealiseerd. Dank je!!
Christien WijnenChristien Wijnen
11:19 07 Dec 23
Zeer tevreden over LPG aansluiting buiten bij camper. Goede uitleg en zeer behulpzaam.
Karel MoonenKarel Moonen
15:58 26 Oct 23
Vandaag LPG met buitenaansluiting in de camper laten monteren. Chris heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zijn kennis van zaken en advies laat niets te wensen over.Met zijn jarenlange ervaring met de inbouw van LPG in o.a. campers is VASP in Heino HET adres om uw LPG in te laten bouwen.
john haarjohn haar
15:58 01 Aug 23
Buiten aansluiting voor de grille laten monterenSuper netjes gemonteerd 👌Bedankt Chris
js_loader
Bekijk hier de product beoordelingen op onze website: