Reviews VASP B.V.

Met ruim 17 jaar ervaring hebben wij in deze periode uiteraard vele mooie reviews mogen verzamelen. In Mei 2023 hebben wij echter de firma MultiFlame overgedragen naar een nieuwe eigenaar en hebben wij ons met de firma VASP B.V. gespecialiseerd in de gastechniek van campers en de verkoop en verhuur van Oklahoma joe’s barbecue smokers. Hierdoor zijn wij nu opnieuw de ervaringen van klanten aan het verzamelen.

Heeft u een positieve ervaring met ons dan zouden wij een review erg waarderen.

Bekijk onze beoordelingen:

VASP B.V.
4.9
Gebaseerd op 19 beoordelingen
powered by Google
Els VermeulenEls Vermeulen
14:17 04 Apr 24
Wij zijn erg blij dat de gasflessen vernieuwd zijn en het werk wat hij heeft geleverd is helemaal geweldig wij zijn erg blij met VASP.B.V
Herman PostelHerman Postel
14:19 02 Apr 24
Vandaag lpg in laten bouwen in de camper. Snel, vakkundig en ontzettend vriendelijk geholpen door Cris. Zeer aan te bevelen adres voor gasinbouw. Zelfs mee geweest naar de pomp voor uitleg. Herman Postel uit Zwiep
Pieter StammeijerPieter Stammeijer
07:39 21 Mar 24
Een LPG fles laten inbouwen, zeer goed geholpen voor een goede prijs. Zeker een aanrader!
tira sweettira sweet
21:55 19 Mar 24
Chris heeft een LPG fles met buitenvulling netjes en vakkundig in onze camper, een Chausson 650 gebouwd. Ook heeft hij een lek opgespoord en verholpen die in de bestaande installatie zat. Dat was best een klus want deze was lastig te vinden. Goede uitleg gekregen en Chris ging ook mee met de eerste keer tanken. De afspraak was makkelijk gemaakt en werd ook goed nagekomenEn dat alles voor een schappelijke prijs! Topper! En een aanrader.Wilma en Willem
BG Bennie ten ElshofBG Bennie ten Elshof
16:27 19 Mar 24
Tweede gastank met alle toebehoren laten plaatsen zodat wij rustig op vakantie kunnen gaan.Alles mooi geplaatst en goed uitgelegd hoe het werkt.Ben er heel blij mee .En de koffie was lekker .Groetjes, Bennie ten Elshof..
Ger DelilGer Delil
13:19 08 Mar 24
Lpg met buitenvulinstallatie in laten bouwen.Super blij mee, top geholpen en kundig advies gekregen van Chris.Groetjes Carla en Ger
Jim KlingeJim Klinge
12:04 24 Feb 24
Wij zijn zo goed geholpen eerlijk en goed advies, super werk geleverd en ook veel advies voor onderweg. Wij hebben een mooie lpg instalatie laten zetten in onze camper voor een geweldige prijs.Dank je wel voor de service.
CeesCees
18:55 12 Feb 24
Niet alleen service, ook deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij Chris hoog in het vaandel. We kregen een gedegen advies zodat we een LPG-installatie konden laten inbouwen die precies voldoet aan onze wensen. Daarnaast kregen we uitgebreide uitleg over het systeem. Chris ging zelfs mee om ons te begeleiden bij de eerste tankbeurt. Samengevat: in alle opzichten een aanrader.
Jasper de RuiterJasper de Ruiter
15:01 02 Feb 24
Super goed geholpen, ten eerste met goed advies. Toen ik er zelf niet uitkwam mocht ik langskomen en ben ik goed geholpen en kon wachten met een lekker bakkie verse koffie erbij! Kortom een echte aanrader!
Lydie ZwolloLydie Zwollo
15:54 18 Jan 24
Vandaag lpg in laten bouwen in de camper.Snel,vakkundig en ontzettend vriendelijk geholpen door Cris.Zeer aan te bevelen adres voor gasinbouw.Rob en Lydie Zwollo
Andre AssiesAndre Assies
16:39 10 Jan 24
Alex SimonsAlex Simons
15:34 28 Dec 23
Net voor kerst de 16" Traditional smoker BBQ online besteld. Ondanks de vakantieperiode werd deze alsnog vandaag (28-12-2023) geleverd en werd ik geholpen met het plaatsen in de achtertuin. Top service!De BBQ zelf ziet en voelt zeer degelijk en is relatief gemakkelijk gebruiksklaar te maken.Kortom, zowel qua leverancier als qua product een aanrader!
Aldy RuiterAldy Ruiter
12:04 18 Dec 23
Vandaag een complete LPG installatie laten inbouwen. Zeer tevreden. Chris heeft ons duidelijk en vriendelijk geholpen. Hij heeft een snelle en nette inbouw gerealiseerd. Dank je!!
Christien WijnenChristien Wijnen
11:19 07 Dec 23
Zeer tevreden over LPG aansluiting buiten bij camper. Goede uitleg en zeer behulpzaam.
Karel MoonenKarel Moonen
15:58 26 Oct 23
Vandaag LPG met buitenaansluiting in de camper laten monteren. Chris heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zijn kennis van zaken en advies laat niets te wensen over.Met zijn jarenlange ervaring met de inbouw van LPG in o.a. campers is VASP in Heino HET adres om uw LPG in te laten bouwen.
john haarjohn haar
15:58 01 Aug 23
Buiten aansluiting voor de grille laten monterenSuper netjes gemonteerd 👌Bedankt Chris
js_loader
Bekijk hier de product beoordelingen op onze website: